Lägg till en bild i en textruta

1. Ställ markören där du vill ha bilden.

2. Klicka på knappen ”Infoga/Redigera bild” (1)

3. Klicka på knappen ”Bläddra” (1).

4. Välj sedan bild (2) och klicka på "infoga" (3). För att lägga till nya bilder i bildbanken läs här.

5. Om bilden får fel storlek, markera den och ta tag i ett hörn (1) för att ändra storlek.

6. När du har rätt storlek på bilden är det lämpligt att uppdatera skärpan på bilden så den blir optimal. Markera bilden och tryck knappen ”Infoga/Redigera bild” igen. Du kan även som genväg istället högerklicka på bilden (1) och välja "Infoga/redigera" (2) i menyn som kommer upp.

7. Tryck på knappen "Uppdatera" (1) för att generera en ny skarp bild från originalet i bildbanken. Om du inte vill att bilden ska beskäras men ändå ha ett annat storleksförhållande kan du kryssa ur "Beskär" (2) så kommer bilden att krympas ner så den får plats i rutan. Som standard beskärs bilden till att fylla upp rutan maximalt.

För att lägga upp nya bilder i bildbanken

Prata med oss om webb och marknadsföring!

Vi arbetar nära våra kunder och söker alltid en långsiktig relation. Vi har flertalet kunder som vi jobbat med i över 20 år.